Et par sjal fra sommeren

I sommer ble det ikke strikket så mye i det fine været, men det ble da mekket et par sjal litt tidlig på sommeren.

Det ene sjalet jeg strikket i sommer heter Iteneris, designet av Hilary Smith Callis.

Falt for måten dette sjalet var bygget opp på, og ble veldig fornøyd med resultatet. Hodet mitt bobler over av alternative måter å strikke slike sjal på, med og uten striper, flerfargede garn og i alle tykkelser. Så jeg er temmelig sikker på at jeg kommer til å strikke det igjen en gang.

Dette er strikket i Wollmeise Twin, farger Aquarius og Jeton, på pinne 4.

 

Det andre sjalet som ble strikket i sommer er Ananke, designet av Shannon Squire.

Det gikk en liten Ananke-feber over forum-verden, og jeg klarte jo selvsagt ikke å motstå dette sjalet i sin enkelhet. Liker effekten, samt at det er så enkelt at det kan brukes til det meste. Lurer vel på om jeg ikke må ha meg et par i andre farger også.

Dette er strikket i Wollmeise DK, farge Grünfink, på pinne 4.

Leave a Reply