Hei – her er jeg

Hvem er jeg?

Jeg heter Gry Hege, er 43 år og bor i Oslo.

Jeg strikket min første genser for over 30 år siden. Kanskje ikke ideell fasong på den vil min mor påstå, men det har blitt mange prosjekter siden den tid. De siste årene har jeg også vært aktiv på forum som Uformelt og Ravelry. Ulempen med det at det er så mye fint å se og så mye inspirasjon å få at en stakkars sjel bare må begynne på noe nytt hele tiden.

Så jeg er ingen monogamstrikker. Har til enhver tid mange prosjekter på gang. Men de fleste blir faktisk ferdige til slutt.

Jeg har hatt et par blogger tidligere, men det har mere vært hverdagsblogger med alt mellom himmel og jord. Og jeg har nesten hatt dårlig samvittighet om jeg har bombardert bloggen med bare strikking. Men det er visst lov her, så derfor valgte jeg å lage en strikkeblogg på Woolspire.

Håper dere vil følge meg videre.

Leave a Reply