Loppa-vest og kampen videre mot ermefobien

Så har jeg fått strikket ferdig bolen på Loppa.

Jeg har tilogmed gjort ferdig knappestolpene og sydd i knapper. Alt for å unngå neste skritt… ermene.

Jeg liker ikke å strikke ermer. Selv om det går fortere enn bolen, så strikker jeg heller 2 boler istedetfor ett erme. Vet ikke hva det kommer av. Har jo ingen problemer med å strikke pulsvanter, luer og andre ting på små pinner, men ermer… blææ.

Det er med skam å melde jeg nok har 4 UFOer på loftet som er kommet til ermene og nå bare ligger der. Den ene lå skikkelig an til å bli superfin, men så “skulle jeg bare” først. Og der ligger den.

Nå skal jeg ta meg sammen. Fortsette på ermene til Loppa med en gang og få den ferdig. Deretter skal jeg jammen strikke ermene på stripegenseren også. Sånn, da var det sagt. Håper det forplikter litt mere når jeg har sagt det her enn når de bare skuler på meg i all hemmelighet.

Her er Loppa så langt iallefall.

Leave a Reply