Ny UFO fullført – Gizeh Hat

Fant en halvstrikket lue i sakene mine, og fant fort ut at det var Giseh Hat av Susann Hummel, som jeg begynte på en gang i 2013, da jeg var ansvarlig for lue-alongen på Uformelt. Av en eller annen grunn ble den aldri fullført.

Men når jeg fant mønsteret og kunne fortsette, så var det jo relativt kjapt prosjekt. Det som forvirret litt var at den het «Pyramids» da den var i lue-alongen (og på utskriften av mønsteret som jeg hadde), mens den nå på Ravelry heter Gizeh Hat.

Bildene er superdårlige mobilbilder i mørket og fargen er helt på jordet. Egentlig er fargen en dyp mørk petrolfarge, Netun for kjennere…

Altså strikket i Wollmeise på pinne 3 (trolig 2,5 på vrangborden uten at jeg husker det sikkert).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s