Endpaper Mitts

Uformelt er det startet en pulsvante-along. Det betyr at vi strikker pulsvanter hver måned. Denne gangen var det 3 forskjellige mønster å velge mellom… den ene var med fletter (jeg liker slettes ikke å strikke fletter), den andre var for søt og den siste med mønsterstrikk. Så da var jo valget enkelt…

Kjapt og greit prosjekt, men er ikke helt overbegeistret… Synes nesten disse er litt for lange. Skal de strikkes igjen, så ville jeg nok startet med kun 2 repitisjoner av mønster A, istedet for 3. Heller ikke helt fornøyd med den “sømmen” i begge sider heller, tror det ville vært bedre med et midtstilt mønster på ene siden, og heller en søm på tommelsiden hvor mønsteret likevel måtte justeres.

Pulsvantene er strikket i Tumi på pinne 2,5 og 3.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s