Grusomme meg – luer

Denne helgens prosjekt var å gjøre noe jeg egentlig ikke kan, nemlig hekle. Dvs, jeg kan jo hekle litt, staver og luftmasker. Men fastmasker vet jeg faktisk ikke helt hvordan er, så jeg heklet bare slik jeg trodde det var, hehe… Synes ikke det er så vakkert på forsiden, så jeg brukte bare baksiden ut.

Har heklet 2 luer, basert på figurene i Grusomme Meg-filmene, Luene er heklet i Wollmeise, som var det eneste jeg hadde i slike farger, i tillegg til at det forhåpentligvis ikke klør hos guttungen som reagerer på alt som ligner på klø-ull. Luene er heklet i dobbelt garn på pinne (nål?) nr. 5.

Den første jeg heklet ble litt stor til guttungen, og dessuten ønsket han seg en av dem med bare ett øye, så da var det bare å sette i gang med neste. Så da får han den minste, mens den andre får vi sloss om. Både halvbrødrene, mor og far vil ha, hehe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s