Strikker ermer og drømmer om nye prosjekter

Det har vært stille fra denne kanten noen dager nå, men jeg pusler nå litt videre selv om det ikke går så fort.

Jeg har strikket det ene ermet på den mønstrete raglangenseren min fra Made by Me. Har begynt på det andre ermet, så da bør jeg være klar for bærestykket om noen dager.

 

Som noen har fått med seg kan jeg ikke fordra å strikke ermer. Bare en ting jeg liker ennå mindre, og det er å strikke fletter… Så for sikkerhets skyld så drømmer jeg akkurat nå om å strikke denne… FLET av Olga Buraya-Kafelian.

 

I tillegg har jeg meldt meg på nok en runde med mysterie-strikk. Denne gangen er det sjal, og Stephen West pleier ha litt annerledes og kule design, så krysser fingrene for at det er tilfelle denne gangen også. Første del av mysteriet kommer 31. oktober, og deretter 1 uke mellom hver gang i 4 uker.

Leave a Reply