Fest hos Pickles

I forbindelse med Pickles nye boklansering inviterte de til åpent arrangement på Facebook med god stemning og noe i glasset.

Facebook arrangementet viste ca 250 påmeldte, så dette kunne jo bli god stemning.

Avtalte å treffe noen av strikkevenninnene mine på en kafe før “festen”, og så gikk vi sammen dit etterpå. Vi brukte litt tid på å diskutere hvordan de skulle få så mange inn i lokalet, men var enige om at de sikkert hadde noen store rom bak butikken, en bakgård e.l.

Men da vi kom til Pickles i pøsregnet, så var den lille butikken fullstappet med folk. Det var ikke mulig å bevege seg  annet i en kø som gikk mot kassen der det ble solgt bøker (med goodiebag). Se på garn eller andre ting var helt utelukket. Noen av de mest heldige fikk plastglass med litt bobler i som de kunne drikke mens man sto som sild i tønne. Når man omsider kom fram til kassen måtte man bestemme seg fort om man skulle ha boken, evt, sammen med noen av de tidligere bøkene, betale og komme seg ut igjen.

Jeg hadde håpet det var en slags presentasjon av boka, at modellene skulle bli vist fram o.l. Men det var det jo hverken plass eller tid til.

Begrepet fest ble strukket noe langt for min del, og det samme var inntrykket fra de jeg dro sammen med. Det var nok mest fest for de som sto bak kassa og solgte bøker. Tror ikke det blir noen vane å være med på slike fester for min del.

Men jeg ser på andre blogger, Facebook og Instagram at flere andre syntes festen var kjekk, og var veldig fornøyde. Men det er mulig det bare er meg som hadde litt feil forventninger.

Heldigvis hadde jeg avtalt å treffe noen andre, for høydepunktet var kafebesøk både før og etter “festen”. Det var imidlertid kjempekjekt, og jeg takker derfor Pickles for å dra meg ut av stua for å treffe disse andre fantastiske damene.

Her er resultatet av handelen/festen, bok med goodiebag.

Boka var helt grei, og inneholdt 60 nye oppskrifter. Under her ser dere mine favoritter, og et par av dem blir kanskje strikket etterhvert. Mrk. det er bare gutter her i huset, kunne nok vist flere andre oppskrifter om det hadde vært jenter i heimen.

Se en fyldigere bokomtale på bloggen til Trivelig og Surrehue.

Leave a Reply