Let’s Rock Mittens

Har strikket et par votter i 60-års gave til en kollega. Han spiller i band, og jeg tror mye av livet utenom jobben dreier seg om musikk.

Vottene Let’s Rock av Jorid Linvik ble derfor et naturlig valg. Mønster kan kjøpes i Jorids mønsterbutikk her, og der finner du også masse andre flotte og spesielle mønster.

Var veldig i tvil om størrelsen. Egentlig strikkes disse i finull, men ettersom maskeantallet var likt  Soria Moria Vottene i finull og de passet meg perfekt, så var jeg ikke tvil om at jeg måtte ha litt tykkere garn ettersom kollegaen min har en del større hender enn meg. Valget falt på Lima fra Drops, i lys grå og sort. Og vottene er strikket på pinne 3 og 3,5. Så gjenstår det bare å se om de blir passe store. Krysser fingrene. Men det finner jeg ut på onsdag når vottene skal overleveres på 60-års markeringen.

Her er link til min Ravelry-side.

På baksiden har vottene et mønster med dødningehoder. Tommelen er litt morsom ettersom den har mønster som passer med baksiden uansett om den er brettet opp eller ned.

Leave a Reply