Oppsummering av Oktober

Omentrent det eneste jeg hadde rett for en måned siden var vel det at planer er til for å endres… Og at jeg sikkert ikke kom til å følge dem.

Jeg har riktignok strikket et erme og halvveis på det andre på mønstergenseren min, mens setesdalskofta har ligget urørt. Det samme gjelder de andre prosjektene jeg har på loftet som jeg tenkte å komme igang med.

Det har ikke akkurat blitt så mye ferdig denne måneden, det samme gjelder forsåvidt blogging. Kommer nok mye av at det er mye å tenke på i jobben og at overskuddet derfor har vært blåst litt vekk. Oljebransjen er ikke hva den engang var. Men skal vel være fornøyd med at jeg tross alt er blant dem som fortsatt har en bra jobb.

Her er iallefall det som ble ferdig i Oktober, alt er jo blogget tidligere, så nøyer meg med bilde og en liten tanke om jeg virkelig har havna på vottekjøret.

 

I tillegg er sjal-alongen til Westknit igang, og jeg er ferdig med Clue 1. Synes kanskje det blir litt vel stripete og oppdelt, og savner litt harmoni mellom fargene. Håper også at det skjer noe litt annet i neste Clue. Synes det ble litt kjedelig med denne type strikk på slutten når omgangene ble lange og mange i hver farge.

Leave a Reply