Mysterienes tid er ikke forbi

Det har vært stille fra meg den siste uka, formen har vært helt elendig. Hvem visste vel at et hode bestående av bomull og snørr kunne gjøre så vondt. Halsen kjentes ut som noen hadde børstet med stålbørste fra innsiden. Men nå går det heldigvis bedre, selv om det ikke er helt  bra ennå og jeg synes det har tatt lang tid. Men jeg har da fått strikket litt likevel.

Som jeg viste i forrige innlegg, så er jeg med på ett mysterie-sjal av Stephen West. Og så kom jeg plutselig over et mysteriesjal i restegarnsutfordring-gruppa på Facebook. Og jeg begynte visst jaggu på det også. Og når Bittami lagde adventsmysterium i sine Facebookgrupper og 8000 av landets strikkere skulle lage samme skjerf, så kunne en svak sjel ikke stå imot det heller… Istedet begynte jeg på 2 av det… (jadda… I know).

Mine novembermål er rett og slett å henge sånn noenlunde med på disse mysteriene. Samtidig som jeg denne uka har en 6-års bursdag i heimen. En heim som må ryddes og vaskes en smule både til huset invaderes av 6-åringer neste helg, men like mye til mine foreldre kommer midt i uka for å være noen dager. Og så må det visst jobbes litt ekstra med en rapport som skal ut iløpet av et par dager, så får lukke øynene for de fleste mysterie-oppdateringene til den er ferdig iallefall.

Utrolig men sant, så henger jeg fortsatt med på alle mysteriene (riktignok ikke sjekka restegarnsutfordringen i dag, mistenker ett nytt spor er på vei). Og under her kan dere se status så langt.

Skjerfet til høyre er fra restegarnsutfordrings-gruppa, mens de 2 til venstre er på Bittami. Var ikke helt overbegeistret for teksten O’Happy Day… så den har jeg bare på det grønne skjerfet og ikke på det grå.

 

 

Her er siste status på Stephen West sjalet, med clue 2 ferdig:

Leave a Reply