Uglepulsvanter – og litt om strikkefasthet/pinnevalg

Jeg skulle strikke en kjapp julegave til en venninne som skulle komme på besøk. Jeg hadde kun et par kvelder på meg, så måtte finne noe relativt kjapt, så valget falt på Uglepulsvanter i Andes.

Jeg strikket den ene. Det var relativt kjapt strikk, og skulle ikke være noe problem å bli ferdig med den andre på dag to. Så jeg grep pinnen fatt og strikket den andre.

MEN var det ikke noe merkelig med disse pulsvantene?

Det går et par sekunder før jeg skjønner at jeg må ha tatt noen pinner som var ett nummer mindre enn de jeg hadde strikket den første med…

Så venninnen fikk ikke julegaven sin da hun var her, men en lovnad om pulsvanter, og så fikk hun prøve hvilken som passet best. Som forventet var det den største.

Heldigvis har jeg en venninne med ganske små hender, så da var det bare å sette i gang å lage motsvarende pulsvanter. Foreløpig er jeg bare ferdig med det lille paret (som ble gitt bort til jul), men skal få de store også snart håper jeg.

Her er det ferdige julegaveparet… med øyne og tråder festet.

[[{“fid”:”76297″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“class”:”media-element file-default”}}]]

Leave a Reply