En måneds oppsummering

Over en måned siden forrige blogginnlegg… Livet tok meg plutselig igjen.

Siden sist har jeg blitt eldre. Man vet tallet er ganske høyt når dagens høydepunkt er blomster og makroner…

I tillegg har jeg vært på tur i Nord-Norge. Spennende å reise med Norwegian i fly-streiken, men jeg kom meg heldigvis hjem igjen. Etter det flyet jeg tok tirsdag forrige uke har det ikke gått et eneste Norwegian fly fra Tromsø, så det var i grevens tid.

Anledningen for turen var ikke så hyggelige (begravelse i familien), men det var likevel litt hyggelig å treffe igjen familie man ser alt for sjelden.  Vi levde som grever i Tromsø med kaker og store middager. Høydepunktet var da det ble servert kilosvis med kongekrabbe som vi fråtset i.

Naturen i Nord er også noe for seg selv. Under ser dere et bilde tatt under innflyvningen til Tromsø og ett av Husøya hvor vi var i begravelse.

Det har ikke blitt strikket allverden, men noe går jo framover… Og som vanlig produserer jeg helst boler og later som jeg ikke vet at det må strikkes ermer etterpå.

Her er bolen til Tuin, strikket i Dobbel Shetland Soft. Den bærer litt preg av å være stappet ned i en pose fra det tidspunkt bare ermene gjensto.

Siste prosjekt jeg har lagt opp til er Wiolakofta. I likhet med halve landets befolkning, så falt jeg pladask for denne med en gang jeg så den. Men selvsagt så må jeg jo gjøre ting litt bakvendt. Så jeg strikker på en del tynnere garn (Pickles Pure Wool) enn oppskriften sier (Peer Gynt). I tillegg har jeg fjernet en bord oppe på bolen og snudd mønsteret så jeg strikker ovenfra og ned istedet for nedenfra og opp… Men jeg tror inntrykket skal bli noenlunde det jeg falt for. Og jeg tror kofta blir mer anvendelig for mitt bruk når den er litt tynnere.

Her er iallefall status. Har selvsagt fortrengt at denne også må ha ermer, men satser på jeg takler det når den tid kommer.

Leave a Reply