Resultat av helgearbeid

Det har vært et fantastisk vårvær denne helgen, Ungene har hoppet på trampolinen i timesvis, vi har vært ute på tur, hatt vaffelfest og sett på film. Men da har da vært litt tid til strikking også innimellom. Som et resultat av dette er jeg nå blitt ferdig med bolen til Wiolakofta.

Jeg valgte å strikke stolpene istedet for å hekle dem. Jeg prøvde faktisk å hekle dem, men fikk det ikke pent, og med min hekling ble det svært lite fleksibelt. Så da strikket jeg 2 rett/2 vrang istedet. Var litt i tvil ettersom vrangborden nede er 3 rette/3 vrange, men er fornøyd med valget.

Jeg valgte også å ikke hekle den rosa kanten, men istedet strikke en omgang rett og derette felle rett fra vrangen slik at det blir en rille. På den måten blir det jo ikke de samme "bølgene" som på mønsteret, men ettersom jeg ikke er den søte typen, så tror jeg at jeg blir mye mer fornøyd med dette.

Knappene er 18 mm plastknapper fra Stoff & Stil. De kostet meg en drøy tusenlapp (!). (Dvs. inklusive alt det andre som også havnet i kurven når jeg bare skulle suse innom Stoff & Stil butikken i går…)

Mer og mer fornøyd med farger (det øverste bildet er mest representativt, det nederste er litt for varmt i fargene), og veldig fornøyd med at jeg fjernet den ene borden oppe.

Nå gjenstår bare de forhatte ermene… Ikke i dag, men forhåpentligvis litt tid å begynne iløpet av uke, selv om jeg forventer en h… uke på jobb. (burde jobbet i helgen… burde, burde… men sånn ble det ikke utover strikkejobbing og være en tilstedemor)

Leave a Reply