Blir du med på Sjal-samstrikk ?

Her på Woolspire skal vi ha sjal-KAL (KAL = Knit ALong = samstrikk). Og det hadde jo vært veldig kjekt om DU også vil være med.

Vi har valgt ut 2 flotte sjal designet av Melanie Berg (Mairlynd). Du kan lese mer om henne her.

Vi velger mellom å strikke Moonraker eller Quicksilver, begge to er veldig flotte sjal.

Her i Woolspire kan du også få oppskriften på norsk om du kjøper en av garnpakkene som er satt sammen til denne samstrikken.

Garnpakke med norsk oppskrift til Moonraker finner du her.

Garnpakke med norsk oppskrift til Quicksilver finner du her.

Det som er litt kjekt er at ved å kjøpe garnpakken via Woolspire så støtter du designeren med 10% av summen (i tillegg til at du får mønsteret på norsk, andre steder er det kun på engelsk eller tysk).Linking to the HOST

 

Selv har jeg så mye garn at jeg ser meg nødt til å måtte bruke litt av lageret. Så jeg har tenkt å strikke sjal i Mayflower Easy Care. Du ser fargene jeg har funnet fram nede til venstre på bildet. Jeg liker begge sjalene, men sannsynligvis strikker jeg Moonraker. Men det er egentlig strikket i en del tykkere garn enn jeg har funnet fram, men da får jeg kanskje heller strikke litt flere rapporter. Ser litt an underveis.

Offisiell start på samstrikken er 25. mars, men du kan bli med akkurat når det passer deg.

Selv kommer jeg nok ikke i gang før litt uti påska (om viljestyrken holder), for jeg håper å få strikket ferdig Wiolakofta mi først. Mangler fortsatt 1,5 erme. Under ser du status akkurat nå.

Men det bør være håp om å få gjort begge deler, ettersom jeg skal ha fri i hele 11 dager (om man kan regne besøk av svigerfamilie og et liv i cateringen som fri da…)

Leave a Reply