FLET – lookalike

Jeg viste tidligere fram et av prosjektene jeg drømte om å lage, nemlig FLET av Olga Buraya-Kafelian. Men bare tanken på noe som ligner fletter gjorde at det stoppet litt opp.

Jeg kjøpte mønsteret, regnet og noterte for å få til å strikke genseren rundt, samt ovenfra og ned. Garn ble også kjøpt inn. Wollmeise DK i i en fantastisk lillafarge.

Men hadde det ikke vært for at jeg har en fantastisk mamma som strikker, så hadde det nok ligget der fortsatt. For da hun en gang lurte på om jeg ikke hadde noe hun kunne strikke, så var jeg ikke sen. Garn og notater forsvant ut av huset, og noen få uker etterpå var genseren klar. Og jeg er kjempefornøyd, den passer perfekt.

Som dere ser har vi et nydelig vårvær i Oslo i dag – not. Hadde tenkt å kjøpe sommerblomster til påske i går, men kom ikke så langt og det var visst like greit.

Leave a Reply