Resultat fra Moonraker KAL

Så er jeg ferdig med mitt Moonraker sjal. Som vanlig har jeg ikke helt klart å holde meg til mønsteret, men sterkt inspirert av andres ferdige sjal. Brukte bl.a. 3 farger på blomstene som jeg vekslet mellom.

I tillegg ble det 3 forskjellige bunnfarger, rett og slett fordi jeg ikke hadde nok garn i 2, ettersom jeg hadde bestemt meg å bruke garn jeg hadde på lager.

Ettersom jeg strikket med en del tynnere garn, så måtte jeg ha noen flere repitisjoner av mønsteret, har ikke nøyaktig tall, men hadde godt over 200 masker på pinnen da jeg felte av.

Har strikket i Mayflower Easy Care som er utrolig mykt og deilig, samt finnes i masse flotte farger, og har strikket på pinne 3,5.

[[{"fid":"79496","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default"}}]]

Takk for en hyggelig samstrikk!

Nå er det på tide at det andre ermet på Wiola kofta mi får litt oppmerksomhet 🙂

Leave a Reply