Gammel genser fikk nytt liv

Den gamle OL-genseren fra Lillehammer i 1994 har ligget i skapet i årevis og skult på meg. Hadde jo strikket den selv, så syntes det var for galt å hive den i Fretex-containeren.

Har prøvd å gi den bort flere ganger, senest til de som var på besøk her i påsken. Tenkte noen kraftige karer trengte en ski-genser. Men nei, en såå stor genser ville de ikke ha.

Så da var det fram med overlock-maskinen. Og ikke lenge etter så ble det en ny stor og god sofapute i huset. Fordelen med å ha vært kraftig på en tid det i tillegg var moderne med store gensere er jo at det var null problem å få en 60×60 pute av midtfeltet…

Og for de som syntes det var for galt å maltraktere en fullt brukbar genser, så viser bildet under at passformen ikke er helt perfekt til meg.

Nå ligger ermene her og skuler på meg. Prøvde meg på noen votter med eksisterende ermevrangbord. De har jeg ikke tenkt å vise, for jeg ville aldri vist meg offentlig i dem. Så om jeg ikke kommer på noe smart iløpet av kvelden, så går ermene i søpla. Og jeg har ikke engang tenkt å ha dårlig samvittighet for det – så det så!

Leave a Reply