Fra forklekjole til strikkeposer – Giveaway

Det var en gang en godt brukt hjemmesydd forklekjole. Den var levert inn til Fretex selv om den var temmelig slitt i skråbånd og under ermene etc. Men en vakker dag så var det ei som så potensialet i den kjolen som hang der for en veldig billig penge.

Den ble liggende lenge, var tilogmed med på et flyttelass før den en aprildag skulle starte ny karriere…

I dag har jeg altså sydd to oppbevaringsposer, strikkeposer, prosjektposer eller hva jeg skal kalle det (kjært barn har mange navn). De er ikke så veldig proffe, bl.a. så hadde jeg ikke sånn lukkesak til å tre på snorene, så de er med god gammeldags knyting. Men jeg synes de ble litt søte likevel. Veldig fornøyd med stoffet fra forklekjolen.

Som for har jeg brukt sort bomullsstoff, og løpegangen er laget av en stoffbit fra mitt rikholdige lager med quiltestoffer.

GIVE-AWAY

Om du har lyst på en litt amatørmessig, men veldig hjemmelaget strikkepose i gjenbruksstoff som det er bilde av under her, så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet. Det må du gjøre før 3. mai for den datoen har jeg tenkt å trekke en vinner tilfeldig blant de som har lagt igjen spor.

Leave a Reply