Westknits Spring Scarf KAL

Jeg bare elsker Westknit, eller Stephen West som han egentlig heter.

Han er vel noe utenfor den normale boksen, men det er jo nettopp det som gjør han til den han er. Og han gir det lille ekstra til strikkeverdenen.

Jeg har strikket av hans mønster før, og var med på mysteriestrikk i høst også, som endte opp med fantastiske Exploration Station som jeg har brukt masse.

Nå er han igang igjen. Ikke mysterie denne gangen, men samstrikk på Ravelry.

Iløpet av 4 fredager skal han gi ut tilsammen 10 mønster på sjal/skjerf, og så er det opprettet en gruppe for alle som vil være med å strikke ett eller flere av dem,

I dag var det den andre fredagen, og til nå er det kommet 5 mønster. Synes det er vanskelig å velge noen favoritt…

Men jeg tror at Askews Me under her ligger an til å komme på pinnene snart, og det selv om 2-farget patentstrikk ligger veeldig langt ned på lista over favoritteknikker. Se forresten hvor utrolig forskjellig utrykk det er i 2 farger kontra mange farger. Jeg må nok lage ett med flere farger tenker jeg.

Jeg har egentlig lyst til å strikke flere av sjalene her, så kan noen være så snill og bevilge meg flere timer i døgnet?

For de som lurer: man kan kjøpe mønsterene enkeltvis til ca 55 kr, eller man kan kjøpe hele pakken (10 mønster) til ca. 185… Gjett hva jeg gjorde?

Med fare for å røpe svaret, så vil jeg si at jeg gleder meg til å se hvilke 5 nye sjal som dumper ned i den elektroniske postkassa de neste 2 fredagene.

 

Leave a Reply