A monster(spider) like me

Som kanskje de mest observante ser av tittelen, så har jeg observert at det er MGP/ESC i dag.

Og hjemme hos oss har det i dag dukket opp en monsteredderkopp. Iiiik!

Om noen flere ønsker besøk av denne rasen, så var det veldig kjapt gjort å lage.

Du trenger 3 pinner som du fester i hverandre ved å surre en tråd rundt i midten.Så lager du nettet ved å surre garnet rundt neste pinne, *videre til neste pinne og rundt den*.

Når du ikke orker mer, synes det er stort nok eller som meg, går tom for garn, så fester du med en liten knute på enden. Og vips er nettet ferdig.

Da er det bare edderkoppen som gjenstår. Her har jeg laget en dusk av tykt sort ullgarn. Til den har jeg festet 3 sorte piperensere (har brettet og snurret de dobbelt for å få litt mere hold og passe lengde). Til slutt limer man på et par øyne på edderkoppen.

Om man vil feste etterkoppen til nettet kan man binde den fast på baksiden som jeg har gjort her. Hadde egentlig tenkt å la den henge litt ned i den tynne sorte tråden fra nettet, men det får bli neste gang ettersom jeg gikk tom for garn og ikke orket gå på loftet og finne mere sort tynt garn.

Tror kanskje det dukker opp flere edderkopper her etterhvert. For dette tror jeg ungene også kan lage (nesten) alene.

Leave a Reply