Myk bling-pute

Var innom Stoff og stil i går for påfyll av litt "myk-og-deilig-stoffer" for flere prosjekter til ungene. Og når jeg er der så må jeg jo innom restekroken. Finner vanligvis ikke så mye der, men i går så jeg noe som var mykt og skinte litt i bronsefarge.

Tanken om en pute slo meg med en gang, så en halvmeter av det mykeste bling metallic stoffet ble med hjem. Men en 50×50 dunpute og en 45 cm glidelås også i kurven var det klart for putesying da jeg kom hjem.

Fort gjort, så var det ny pute i stua.

Trenger strengt tatt ikke flere puter i stua, men har planer om at mange skal flytte på loftet når jeg en gang får pusset litt opp der.

Her er baksiden av puta, med glidelås.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s