Bøvertun til mamma

Har vært litt lite strikk på bloggen den siste måneden. Det skyldes at jeg har hatt et litt hemmelig prosjekt på gang. Nemlig en kofte som mamma skulle få til sin bursdag.

Men nå har vi feiret bursdag i helgen, kofta er overlevert, så da kan jeg vise den fram her og på Ravelry.

Mamma ble veldig glad for gaven og jeg pustet lettet ut da den i tillegg passet fint.

Garnet er det samme som jeg strikker min Nancy i. Fine Wool fra Stoff & Stil. Har falt litt for det garnet. Det er så mykt og lett. En kofte i ganske så voksen størrelse veier kun 250 gram – og det er inklusive 9 knapper (!).

Jeg var litt spent hvordan det ble i vask. Var litt smånervøs den timen jeg satt og ventet etter å ha putta kofta på ullvask i vaskemaskinen. Men ingen grunn til bekymring. Den var om mulig blitt enda mykere og “fluffy”. Jeg hadde lagt inn 2 ark med Color catcher i tilfelle fargene skulle blø i hverandre. Det er ofte et problem med rødt og hvitt. Men det gikk flott. Tilogmed color catcher arkene var nesten like hvite.

Leave a Reply