Oppussingspause

Om det er litt stille fra meg for tiden, så er det fordi strikkepinnene er byttet ut med hammer, sag og boremaskin.

Det gamle uisolerte loftet med råttent gulv man nesten tråkket gjennom skal etterhvert bli et hobbyloft hvor jeg kan holde på med mine ting. Det blir en egen plass til å sy og kose meg uten å fryse ihjel på vinteren. Med nytt gulv, vinduer som kan åpnes uten å falle ut og isolasjon så blir det nok bra til slutt. Men det er et stykke før vi kommer dit da.

Under her viser hvordan det var før… Gulvet var tråkket gjennom noen steder, så man måtte vite hvor man kunne gå… Vinduet (og innrammingen) var ikke direkte bra.., vegger og tak uisolerte. På det øverste bildet er det kommet nytt gulv og nye vinduer. Noen vegger er isolerte og vi holder på å lekte noen steder så elektrikeren får noe å feste nye stikk og brytere på.

Det blir veldig lavt under taket, men jeg håper å få det til å bli litt koselig og i det minste et funksjonelt sted for meg 🙂

 

Leave a Reply