Roadtrip til Brumunddal

På årets fineste dag hadde jeg og amylin en avtale om å reise til Brumunddal for å besøke (morgrete) – både butikken og den flotte dama bak 🙂

Jeg slutta litt tidligere på jobb, plukket opp amylin og så kjørte vi oppover i finværet. Kom til (morgrete) en drøy time før stengetid, så vi hadde litt tid til å se oss rundt i den utrolig koselige butikken. Masse spennende garn, tilgjengelig PC og sofa for kundene. Vi fikk shoppa litt (ingen bombe) og fikk være med å pakke opp en eske med Arne&Carlos garn.

Mens Grete avsluttet dagen i butikken ruslet amylin og jeg litt rundt i Brummunddal. En liten pose til ble shoppet på halv pris, og så satt vi og ventet på en benk med strikketøyet til Grete kom. Nå var også Anne-Gry dukket opp. Kjempekoselig gjeng. Og Brumunddal var faktisk et veldig koselig lite sted. Vi spiste ute hos Hai, koselig sted med forbedringspotensiale.

Etterpå var det strikking med kaffe, jordbær og is på verandaen hjemme hos Grete. Sola skinte og det var en strålende kveld. Vi fikk også være vitne til at Grete startet sitt 31. pågående prosjekt (som hun visstnok måtte rekke opp igjen etterpå da det ble for løst).

Tusen takk for oss. Dette var et koselig avbrekk i hverdagen!

Leave a Reply