UFO #1 – liten bomullsgenser

Inspirert av andres åpenhet, i tillegg til alle posene som dukker opp når man pusser opp loftet, tenkte jeg at kanskje jeg også kunne bekjenne mine UFOer (UFerdigeObjekter). Kanskje dette gir meg lysten til å gjøre noen av dem ferdige, alternativt rekke dem opp. For det er visst jaggu noen å ta av.

Dagens UFO er en genser, Gathering stripes av Veera Välimäki. Jeg strikker den i bomullsgarn, tror det sorte er mandarin petit og det gulgrønne er noe slags løvegarn (som jeg ikke har særlig mye av, antar det er derfor antallet striper ikke er så mange).

Genseren var vel tiltenkt Fredrick for et par-tre år siden. Kan tenke meg genseren er en str. 4 år. Men bolen nærmer seg jo slutten, så tror dette er et prosjekt det bør være mulig å ferdigstille. Så trenger den en vask for å skylle bort støvet før den kan finne en eier.

Leave a Reply