UFO #2 – hva er dette slags skjerf?

Her er UFO nr.2 – et halvt skjerf som jeg strikker i Drops delight.

Denne må ha ligget noen år. Skjerfet ser ut som det er likt på begge sider. Og jeg innbiller meg at det var en slags “dille” som alle strikket på for noen år siden.

Men vet jeg hva det heter? Har jeg mønster? Nei og nei. Men kanskje noen av dere kan hjelpe? Om jeg ikke finner ut hva det er, så er det vel opprekk som gjelder.

Her er et nærbilde:

Har forresten strikket et par omganger på UFO #1. Hadde jo ikke noe annet bomullstrikk, så ga det en liten sjanse i sola. Med matchende drikke tenkte jeg at det virkelig ville vokse. Det viste seg å være litt vel optimistisk. Men når det er sagt, så tror jeg at dette kan bli en bra genser brukbar til begge kjønn. Så jeg har tenkt å strikke den ferdig en gang.

Leave a Reply