UFO #3 – Miyake

Som UFO nummer 3 har jeg funnet fram en påbegynt Miyake vest. Tror dette strikketøyet må være ca. 8-10 år gammelt.

Den er ufattelig treg å strikke, mønsteret sier 27 masker og 50 omganger på 10×10 cm (mulig jeg har tykkere garn men likevel)… så det trekker seg veldig sammen. Strikket på denne en liten evighet synes jeg å huske en gang i tiden. Men det er nå ikke rare lappen som er blitt strikket.

Etter å ha studert ferdige prosjekter på Ravelry har jeg konkludert med at den ser best ut på byster uten ermer, slik som på bildet under. Med folk inni er den ikke alltid like kledelig. Og mulig den dessuten ikke er helt min stil lengre heller.

Så konklusjonen er at jeg nok kommer til å rekke opp. Og da får jeg et lite lass med Schachenmayr Extra Merino som kan brukes til noe annet.

Men vil ta en liten vurdering først om hvor mye innsats som må til for å få dette omgjort til et sjal. Det kan faktisk være et godt alternativ ettersom jeg allerede strikker denne trekanten…

Leave a Reply