Monsteruniversitets-kjole

Den yngre garden var ikke akkurat overivrig da jeg viste fram stoffet fra Monsteruniversitetet… Det var visst helt i fjor eller noe. Men da fikk jeg bruke stoffet til noe selv istedet.

Elsker jo myke gode kjoler, så da ville jeg lage en kjole av stoffet. Ettersom jeg ikke hadde nok til hel lengde, så delte je kjolen på midten og satte i et stykke av samme turkis ribb som i halsen. Fortsatt var den altfor kort, så da satte jeg på en “kappe” nederst på kjolen av samme stripestoff som jeg valgte til ermene (forøvrig 3/4 ermer på denne). Kappen har jeg satt fast litt undermonsterstoffet slik at begge stoffene har rå kanter nederst som jeg har strukket litt i slik at de krøller seg litt.

 

Og når kjolen er ferdig.. Ja da synes minstemann det var et kult stoff. Men nå er det ikke noe særlig igjen. Typisk.

monsteruniversitet_kjole

Mønsteret er i utgangspunktet samme som på telefonbokskjolen, Toni fra Milchmonster.de.

 

Leave a Reply