Bølgeskvulp – Ferdig teststrikk (#7)

Ettersom bloggen har vært nede temmelig lenge, så har jeg mye å vise fram i tiden som kommer.
Så nå håper jeg den nye bloggplattformen blir stabil og enklere både for meg og de som måtte forville seg inn her.

Genseren Bølgeskvulp er en barnegenser jeg har teststrikket for Margrethe Broby.
Jeg begynte for en god stund siden på pinne 3,5 men iløpet av sommerferien ble det rekt opp og startet på nytt på pinne 4. Jeg velger likevel å telle genseren med i opptellingen av prosjekter ettersom det skulle reflektere antallet jeg hadde på gang like før ferien.

Bølgeskvulp3

Genseren var morsom å strikke og jeg liker veldig godt strukturen i dette mønsteret. Garnet jeg valgte (Wollmeise DK – farge Mont Blanc) gjør også at mønsteret kommer veldig godt fram.
Jeg skulle opprinnelig teststrikke str. 8 år, men tror en av tingene vi teststrikkere avdekket var at denne var liten i størrelsen, så det vil nok Margrethe justere ned. Så antar jeg egentlig har teststrikket det som blir størrelse 6 år. Strikket også et par cm lengre bol og ermer til min 6,5 åring.

Bølgeskvulp1

Modellen var ikke veldig villig til å stille opp med ullgenser i sommervarmen 🙂
En av inputene tilbake til Margrethe var også at ermene var litt trange. Dette blir også justert i når oppskriften kommer.

Bølgeskvulp2

4 comments

Leave a Reply