Lappeteppe i batikkstoffer

Etter endt loftsoppussing har jeg pakket opp masse saker som ikke har sett dagens lys på mange år. Deriblant mange lappetepper som jeg har sydd for en del år siden. Og tenkte jeg skulle vise noen her på blooggen innimellom.

Først ut er dette teppet som er sydd av masse forskjellige batikkstoffer. Jeg var med i en gruppe som het “Stoffbytteklubben” og vi byttet stoffer etter tema/farger etc. Og  i dette tilfellet var det flere av oss som sydde slike blokker på et treff vi hadde hjemme hos meg i Stavanger, etter at Hilde hadde laget et flott teppe av slike blokker.

Teppet er ganske stort, husker ikke nøyaktige mål, men det er minst 1,5 meter på langsiden, sannsynligvis litt mer, og minst en meter på kortsiden.

Det har også rette kanter, så der får jeg skylde på en kombinasjon av fotografen og bretter i teppet. Har nemlig ikke strøket teppet før jeg nå fant det og hengte det opp i trappeoppgangen hjemme.

batikkteppe1

Leave a Reply