The Doodler

Så er det igjen tid for årets “Westknit Mystery Shawl KAL”.

Dette er 5 år på rad at Stephen West har mysteriestrikk av sjal. Jeg var med første gang i fjor, og skal helt klart være med i år igjen. KAL betyr KnitALong, noe sånt som samstrikk på norsk. Altså at mange strikker dette samtidig.

doodler_Page_1

Mysterie-strikken er delt inn i 4 deler, og nye hint kommer hver fredag i november.

Litt av moroa er at man strikker uten å vite hvordan sluttresultatet blir (ok, det er ikke alltid det er festlig, og faktisk sjelden jeg blir med på sånt, men nå har jeg jo veldig sansen for Stephen West og liker stort sett det han kommer med).

Første clue kommer i morra. Så da vet jeg jo hva jeg skal strikke på på lørdag under Oslo strikkefestival (om det ikke er altfor avansert strikk da)

doodler_Page_2

Vet ikke helt hvilket garn jeg skal bruke, mulig jeg slår til og bruker Wollmeise. Et annet alternativ (som jeg har en del av), som gir sjal med litt bedre hold i er finull eller Pickles Pure Wool. Men jeg venter på første clue før jeg bestemmer meg.

Vil du også være med? Da kan du kjøpe mønster her. Så får du nye oppdateringer av mønsteret de neste fredagene.

Om du vil diskutere med andre underveis og se bilder av hvordan de andre ligger an, så er det opprettet en egen Ravelrygruppe for KAL’en her

Jeg gleder meg!

Bli med da vel 🙂

Under er forresten sjalet jeg strikket i Westknit shawl KALen i fjor, Jeg strikket det i Pickles Pure Wool, og det har jeg brukt veldig masse. Det heter Exploration Station og mønster kan kjøpes her.

img_0799.jpg

Leave a Reply