Adventskalenderpakkebonanza

Dette er nok det året jeg har styret med flest adventskalendere. Og selv om jeg måtte kutte ut to (de vet ikke om det, så det går bra), så har jeg pakket inn akkurat i overkant av 150 små gaver.

Og la meg like godt først som sist beklage elendig billedkvalitet jevnt over. Pakkestyr er en kvelds og nattjobb, så alle bildene er tatt i nattens mørke med mobil, og da ble det sånn.

På Ravelry-gruppa til Uformelt har jeg byttet strikkerelaterte adventspakker. Her var det 5 gaver å bytte; en for hver søndag i advent og en til julaften. Her er et lite glimt før de ble sendt avgårde til Elisabeth som ble min hemmelige venn. Dessverre brukte posten veeeldig lang tid så pakken kom ikke fram i tide til første søndag i advent, noe jeg er lei meg for.

IMG_7742

Neste kalender har jeg byttet med min strikkevenninne Renate, også her er det strikkerelaterte gaver. 24 i tallet.

IMG_7744

Så hadde jeg litt lyst til å overraske en venninne av meg som har veldig travle dager med 2 små gutter… Så da ble det kalendere både til mor og gutta; 72 småpakker her.

Ettersom hun ikke visste om det og kanskje ikke hadde noe sted å ha dem, så fant jeg ut at det kunne være enkelt å lage en kleshenger til hver. Så kan de henge det på en spiker, knagg e.l.

IMG_7793

Gutta i huset måtte jo også få. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen på hvilke dager hvem er tilstede. Noen dager er det 1 pakke og de andre dagene er det 3. Ble visst 51 små pakker om jeg har regnet rett.

IMG_8065

Men jaggu har jeg jo fått inn litt gaver også.

Lenge siden jeg har kost og gledet meg sånn til ventetiden fram mot jul.

Pakker fra både Renate (25 ble det faktisk) og Elisabeth (5) har havnet under juletreet på loftet.

Her koser jeg meg stort i førjulstiden.

IMG_7982

Disse pakkene kommer det nok flere innlegg om etterhvert som jeg åpner dem, ref. innlegg tidligere i dag og sist søndag.

Julius har vært hos oss under en dag, men har jo allerede rukket å markere seg 🙂

 

7 comments

  1. Oioioi, det var mange pakker! De svarte var stilige! Jeg har akkurat åpnet dagens luke i kalenderen jeg har fått fra kjæresten. Smågodt! 😀 Mon tro om han prøver å gjøre meg enda søtere enn jeg er fra før av. 😉

    1. Smågodt er jo aldri feil 🙂
      Blir mye svarte pakker fra meg. Kjøpte en sånn butikkrull med gråpapir som er sort på ene siden. Og det viser seg å være ganske mange meter på en sånn rull, hehe 🙂

  2. Det var jammen mange kalendere! Jeg skal pakke inn fire, men må innrømme at det må vente til etter eksamen. Bra ungene ikke kommer før etter eksamen, og de to andre mottakerne er tålmodige.

Leave a Reply