En uke med julekalender

Jeg har verdens besteste julekalender. Fantastiske Renate har virkelig lagt ned litt jobb her, og jeg er ekstra imponert over evnen til å lage rim 🙂

Gleder meg til å åpne pakke hver morgen, er blitt like ivrig som minstemann her. Her er hva som er kommet inn siden sist.

Regner med dere husker Julius Adventus som kom til oss første Desember.

Andre luka hadde hele 3 flotte trådsneller. Perfekt til meg som har funnet tilbake sygleden igjen. Julius hintet om at jeg burde tørke støv, og jeg følte meg faktisk litt truffet av det, hehe.

luke2

I luke nummer tre var et  nøste Regia sokkegarn. Påstanden på banderolen (og fra Renate) er at sokkene skal bli helt identiske på denne måten. Blir spennende å se om det funker. Julius fortsetter å finne mine ømme punkter, nå er det trimming…

luke3

Fjerde pakken inneholdt 3 flotte (på en måte 3-dimensjonale) julekort. Julius oppfordrer til å sende skikkelige julekort. Og her har jeg heldigvis ganske god samvittighet selv om årets kort ikke er postlagt ennå.

luke4

I luke 5 skal jeg få lov til å velge meg et sjal på Ravelry. Et ensfarget sjal på max. 450 meter garnforbruk. Og jeg har valgt meg Fire Dragon Wing. I tillegg fikk jeg deilige favorittsjokolader.

luke5

6. Desember var det tid for Spa-dag. Badehanske, kremer og neglelakk er jo perfekt på en søndag.

luke6

Den sjuende pakken inneholdt et nøste Sterk i yndlingsfargen. Og Julius oppfordrer til å spre smil og glede 🙂

luke7

I dag (nr. 8) fikk jeg hele 3 flotte stoffer og en glidelås. Kjempefine og akkurat mine farger. Det sauestoffet roper om å bli en strikkepose, så det må det nok få bli. Julius vil begynne å gjøre det pent hjemme og invitere gjester. Og han er nok inne på noe ettersom det er et lite julebord med kollegaer hjemme hos meg senere i uka.

luke8

Julius Adventus viser seg å være en skikkelig rampenisse. Han er magisk kan røre på seg. Han kan faktisk teleportere seg fra et sted til et annet uten at noen merker det. Fra å strikke det ene øyeblikket, så har han plutselig rotet til hele kjøkkenet like etterpå.

nissestreker1

I tillegg er han veldig nysgjerrig. Han flytter seg rundt for å se på ting som er nye for han. Han ser litt på TV og ut av vinduet.

Ellers er han veldig interessert i tingene til ungene. Bygger på Lego uten å følge bruksanvisningen, tar ned julekuler og leker med dem, flytter på sjokoladeadventskalenderen og prøver å åpne den. Og plutselig en dag var han sporløst forsvunnet. Da dukket han ikke opp før Fredrick skulle legge seg, for da lå han der under dyna. Merkelig type.

Fredrick var helt sjokkert da han hadde rotet til frokosten hans, drukket opp melka og spist av maten og sølt utover. Han hadde bevis, for Julius hadde Choko Pops i skjegget (!)

nissestreker3

Men han begynner å finne seg til rette. Etterå ha drukket et stort vinglass selv her om dagen med tilhørende dårlig form dagen etterpå, så har han nå gått med på å få et litt mindre glass mere passende for en nisse.

nissestreker4

Leave a Reply