Mystiske votter

Så havna jeg på mysterie-kjøret igjen. Denne måneden er det votter som er mysteriet.

Det er Vottelauget, representert ved Wenche Roald, som står for denne måneds Mystery KAL i Ravelry-gruppa «I make mittens«. Og jeg klarer selvsagt ikke å holde meg unna. Nye deler av mysteriet kommer hver fredag i januar.

Har foreløpig bare strikket del 1 av den ene votten, men satser på å få strikket den andre også før del 2 kommer på fredag.

Litt spent på hvordan disse blir. Sliter litt med å holde strikkefastheten. Trodde jeg strikket normalt, men må vel innse at jeg strikker litt løst. Og nekter å gå lengre ned enn pinne nr. 2,5 på votter. Da får jeg heller tove dem litt lett etterpå.

vott1

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s