Finn 5 (par) feil…

Det er en kjensgjerning at jeg elsker å strikke gensere og jakker. 

Sokker derimot kan jeg ikke fordra å strikke. Sikkert fordi jeg da må strikke to av hver, og det problemet har man jo ikke på en genser eller jakke, ikke sant? Eller?

Her er 5 av de pågående genserene/jakkene mine. Tilfeldigvis er de alle kommet like langt. 

  
De bare modnes litt nå mens jeg har begynt på en ny genser i en fantastisk gulfarge. 

  
Denne fargen må jo bli perfekt til påske. Ettersom det ikke er så lenge til påske er det jo bra at det er så mye kjappere å strikke genser enn sokker, votter eller annet det er to av. Juhu!

11 comments

 1. Hoho 😀 Sånn er jeg også, har 4 liggende påbegynt på vent som mangler litt forskjellig… Klarte å få ferdig hverdagsjakken da! Tror det var fordi jeg fikk en premie hvis jeg klarte det…. Hmm… Lurer på hvilken premie jeg får hvis jeg gjør ferdig de andre 4?? Må bare strikke ferdig Bragelua først 😉😂

 2. Jeg har samme “problem”. Løsningen ble magic loop for da strikker jeg begge samtidig!

  1. Blir ikke magic loop med begge ermene på pinnen litt plundrete når begge henger fast i bolen (ettersom jeg strikker ovenfra og ned). Men det er ikke vanskelig eller noe, synes bare ermer er kjedelig… 😃

   1. Jeg er ikke kjempegod på å strikke, men jeg klarte det fint. Brukte rundpinne 120 cm!

 3. Er jo ikkje så dumt med vest da….eller?
  Men du har jo poengtert veldig godt med dette
  at du ikkje liker å strikke sokker HAHA
  Dette var dagens! Men fy søren disse 5 var flotte! 🙂

  Ha en Herlig lørdag 🙂
  Klem 🙂

Leave a Reply