#oslostrikk16

Jeg har jo tidligere bare blogget fra første dag på strikketreffet, så her kommer et lite innlegg fra resten av helga.

Som arrangør gikk det litt i ett for meg, men det var utrolig gøy og jeg tror de fleste koste seg.

Tror et av høydepunktene for de fleste var Arne & Carlos sitt foredrag på lørdags formiddag. Halvannen time forsvant som en vind.

Etter foredraget solgte og signerte de bøker for de som var interesserte i det.

Veldig hyggelige karer med utrolig mange historier på lur, så for de som ikke har hørt på Arne & Carlos ennå, så kan det anbefales.

Etter lunch startet riggingen til Markedsplassen. Garn, kjoler, bøker, strikkeposer og mye annet fikk bein å gå på.

Her er det Renate som er utålmodig på å få slippe inn i shoppingområdet, og titter inn mellom noen av de flotte kjolene til Våppi.

Jeg hadde fokusert litt på det sjeldne og litt mere eksklusive garnet. Og hadde vært å heldig å få med både Maskepigen, Norne Yarn og Tulliball som alle selger sitt eget garn som de farger selv.

I tillegg solgte Lykkesau egenprodusert garn i naturlige farger fra lykkelige sauer og Garnkurven solgte masse forskjellig garn og tilbehør (bl.a. det pungrottegarnet jeg har skrevet om tidligere)

Både Kari Hestnes og Denise Samson solgte bøker. Våppi solgte kjoler og skjørt, mens Snella&Petronella var der med gode tilbud på knapper. MarionR solgte garn og garnpakker i tillegg til Workshopene hun holdt.

I tillegg var det flere av oss deltakere på treffet som solgte våre egne greier. Selv solgte jeg jo strikkeposer og det virket som de slo godt an.

 

Etter shoppingen var det en del workshops. Her et glimt fra Kari Hestnes som forteller hvordan man kan designe sine egne strikkeplagg.

På kvelden var det felles middag (buffet), og hele kvelden var det god stemning med strikking, god drikke og hyggelige samtaler.

Jeg ble dessuten tatt litt på senga da deltakerne hadde samlet inn penger uten at jeg visste det, så jeg fikk blomster, gavekort på kjole og et solid bidrag til Ull&omtanke Oslo. Alt formidlet av Renate som framførte et eget dikt for/om anledningen.  

Litt ekstra stas for meg at Renate stilte med kjole jeg sydde henne til bursdagen da.

Garnmagasinet kom og delte ut premier til vinnerne av Facebookkonkurransen vi hadde i gruppa.

Resten av kvelden var det bare kos og skravling. Og en tur opp i baren i ny og ne.

Søndag skulle Marthe & Mathe hatt live podcast, men det måtte dessverre utgå pga. sykdom.

Så da var det en workshop med MarionR og ellers bare strikking og skravling med nye og gamle venner.

Jeg hadde med en kjempestor tom kurv til Ull&omtanke lapper. Og jammen ble den ikke helt full. Hele 941 lapper kom det inn, nok til mer enn 6 tepper. Og det i tillegg til 1170 kr i støtte. Tusen takk jenter!

I tillegg fikk jeg flere andre gaver. Helt overveldet ble jeg av masse flotte ting. Og fikk kjole i “vertinnegave” fra Våppi. Tusen tusen takk til dere alle sammen.

Da kjære famile er innlegget slutt. Bare å lukke ned vinduet med en gang.

.

.

.

.

.

Hva var det som skjedde her?

Synes jo ikke jeg hadde tid til å shoppe noe. Men litt ble jo jammen med hjem. Skal visst være glad jeg ikke hadde mer tid, hehe.

I tillegg kjøpte jeg garn til en genser som en av de fantastiske damene ville strikke til meg (!)…

TUSEN TAKK FOR EN FLOTT HELG ALLE SAMMEN!

Tenk at man kan samle 150 damer, og at alle er så hyggelige. Nesten så det frister til gjentakelse…

One comment

Leave a Reply