Cookiesblanding på glass

I forkant av at vi fikk besøk fra God Morgen Norge, som ville lage opptak av jeg “lager noe”, måtte jeg komme opp med noe som gikk raskt og var enkelt å lage. Jeg er også opptatt av at det jeg ikke lager er helt på barnehagestadiet, for selv om jeg ikke har hender eller føtter har jeg ikke mistet all verdighet.

Kom på at jeg kunne lage Cookiesblanding. Søkte litt på pinterest og fikk masse inspirasjon, Ville gjerne bruke noe med farger oppi, og endte til slutt opp med en oppskrift fra ‘Det søte liv’ av cookiesblanding på glass.

Følgende ble lagt på hvert glass:

  • 3 dl hvetemel, 2 ts vanilesukker og 2 ts bakepulver blandet
  • 1,5 dl brunt sukker
  • 1,5 dl hvitt sukker
  • 3 dl små havregryn
  • 150 g Smarties (ett lite rør)

I tillegg må den som mottar gaven selv holde 2 egg og 200g smør.

Synes det ble kjekke og fargerike smågaver.

Glassene her er forøvrig kjøpt på Søstrene Grene, men alle slags glass med lokk kan brukes (ca. 1 liter).

3 comments

Leave a Reply