Flamingobestyrer

Å bade er ikke bare enkelt uten hender eller skikkelige føtter. Først en stor utfordring med å komme seg uti, bevege seg i bassenget og til sist skal man jo komme seg opp igjen.

Jeg har fått en badeprotese (se tidligere innlegg) som gjør at jeg kan gå i bassenget og komme meg opp igjen, men de føttene er jo helt stive og uten bevegelig ankel og fotblad, så de duger dårlig til svømming. Armene fungerer heller ikke til svømming uten hender. Det var en veldig merkelig følelse første gangen, prøvde å svømme på magen, kom ikke av flekken, bare lenger og lenger under vann så jeg følte jeg kom til å drukne. Men bader jo heldigvis ikke alene nå til å begynne med, så redningen var nær.

Heldigvis flyter jeg som en dupp på rygg, og det gjør jeg fortsatt. Men i år har jeg brukt denne flamingoen noen ganger.

Et par dager senere malte jeg en akvarell som jeg ikke aner hvor jeg har fått inspirasjonen fra…

Leave a Reply