Juleblad-anmeldelse 2: Kamille Juleideer

Her hadde jeg ganske store forhåpninger. Kamille har pleid å være i topp-sjiktet blant julebladene de siste årene.

Jeg ser umiddelbart en layout som er mye mer moderne enn Alt om Julen. Og papirkvaliteten er også bedre.

Men etter å ha bladd ganske langt er det stort sett bare kjøp-kjøp-kjøp. Om man trenger kjøpetips til seg selv eller til gaver er det nok mange tips å hente. Men det skorter på noe man kan lage selv, forutenom mange sider med perling.

Mange ideer til pynting av juletre, men dessverre med anbefalinger til pynt å kjøpe.

Imidlertid er det mye fristende søtsaker, kaker og konfekt. Jeg fant mye jeg har lyst til å få laget til jul.

Men av hobby og håndarbeide så det dårlig ut. Men helt på de siste sidene var det noe strikking, som reddet dette bladet bittelitt selv om det ikke akkurat var min stil…

Alt i alt blir jeg ganske skuffet av dette bladet. Jeg gjorde kanskje feilen å ikke lese nøye nok på forsiden. Det står faktisk ikke noe om at det er mye å lage selv her, men ideer og pynting, så sånn sett kan jeg kanskje ikke klage.

Bladet passer for de som skal feire jul for første gang og prøver å finne sin stil, eller de som er helt blanke på julegaveideer og trenger tips. Og så søtmonner som vil prøve seg på litt ny konfekt.

De fleste andre kan spare de 89 kronene til noe bedre.

Leave a Reply